7 oktober 2012

Kurshelg

Jag är nu mitt inne i min tredje helg på Tillskärarakademin och det går bra! Idag har vi lärt oss konstruera lite olika insnitt på livstycken, skärningar och olika typer av ärmar. Imorgon ska vi börja med klänningar. Det är verkligen jättekul.

Min mamma skickade ett meddelande till mig idag, att det låg ett paket hemma hos dem med garn i (antog hon). Jag hade verkligen ingen aning om vad det var. När vi bodde i Arendal så använde jag ganska ofta mammas adress som mottagare. När jag tillslut fick tag på mammas man, fick bett han öppna paketet så hittade han 5 härvor lila garn!

Vad kom de ifrån?

Det stod att garnet hette Beaverslide Tweed och det var postat i USA. Efter en lång tid slog det mig! Min vinst från Stash & Burn Ravelenics Team! Jippi! Nu måste jag bara rodda så att jag kommer hem till mamma för att klämma!

Nu är jag jättetrött och måste sova. Jag ville bara smyga in och berätta lite om dagen.

1 kommentar:

englundskan sa...

Lyllo! Tillskärarakademin verkar riktigt roligt, framför allt roligt att ha kunskaperna. Jag skulle så gärna vilja gå där jag också. Måste kolla om det inte går att ordna på något sätt.