26 september 2012

Tiden går!

Oj vad längesen jag bloggade nu! Jag har haft lite mycket omkring mig det senaste men nu ska jag försöka komma tillbaka. Jag har stickat en del. Min Nanook är klar och redan välanvänd. Jag älskar den! Bilder kommer så fort jag får möjlighet. Så länge lever jag i den!

Ser ni på bilden? Min Bohuskofta har hamnat i knät igen. Kroppen är klar och jag stretar vidare med ena ärmen. Ingen rolig stickning vill jag lova!

Annars är vi nu installerade i Oslo och har snart avslutat vår första arbetsvecka på nya jobbet. Allt känns jättebra och vi kommer nog trivas jättefint. Nära på hälften av alla ingenjörer på jobbet är svenskar. Det känns lite skumt :). I Arendal var man en ordentlig minoritet och folk hajade till när man pratade. Här hör man svenska överallt och folk försöker inte ens norska.

I morgon åker vi hem, som alla andra svenskar. Jag lurar på att gå på Syfestivalen i Borås i helgen. Någon annan som ska dit?

Ha en fin kväll!

4 kommentarer:

Mia stickar sa...

Oj vad du kämpar, gissar att den är drygstickad bohuskoftan men den kommar säkert att bli jättefin! Skönt att höra att ni trivs i Oslo! Skulle också vilja fara på syfestival!

englundskan sa...

Tröjan ser jättefin ut, skulle vilja men orkar inte sätta igång med ett sånt stort projekt, det blir väl en sjal till, det tolfte... :/

Saras pyssel sa...

Vad härligt att det känns bra efter flytten! Koftan kommer bli jättefin & vara värd jobbet när den blir klar.

Anna sa...

Jag håller med om att ärmar är lite segt att sticka. Vi kanske ses i Borås, jag tänkte åka dit på lördag! Ser jag dig ska jag säga hej!