25 april 2012

Essentials

Titta vad som dök upp i min brevlåda igår: Knitbots Essentials! En samling med Hannah Fettigs absolut finaste koftor. Det fanns även en del småaccessoarer men det är koftorna som jag tycker bäst om. Jag fullkomligt älskar Breezy cardigan, Whispy cardigan och Effortless Cardigan. Och icke att förglömma: Featherweight cardigan. Nu längtar jag efter att lägga upp tunna garner på grova stickor! Jag tror att det kan bli Wollmeise lace kanske. Men jag har mycket att ta tag i före! Så, tillbaks till måste-stickningarna!


Look what I found in my mailbox yesterday: Knitbots Essentials! A collection of Hannah Fettigs prettiest cardigans. There were also some small accessories, but it's cardigans that I like best. I absolutely love Breezy cardigan, Whispy cardigan and Effortless Cardigan. And not to forget: Featherweight cardigan. Now I long for casting on thin yarns on thick needles! I think it might be Wollmeise lace maybe. But I have a lot to finish before!

2 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Ja, det var ju synd att det inte passade. Det hade varit roligt att träffas. Men däremot så var det ett par Bersåvantar där och lite av en av dina sjalar. Så ett passivt deltagande kan man kanske säga.
Sarah

Otaliga projekt sa...

Vet du, nu blir jag verkligen jätteosäker, för vantarna cirkulerade runt lite i den stickhysterin som rådde. Men jag tror att det var antingen Elin eller Johanna. De var i alla fall stickade i ull/bomull, något som verkar perfekt för en mittimellanårstid.